Apa BLUETOOTH SPEAKER pilihan sing paling apik kanggo SPORT

Dirancang kanggo musik sing gerakane sampeyan

We ngerti apa tegese olahraga ing -Climbing saben dina urip lan olahraga liyane bisa dadi dalan gedhe kanggo nambah Fitness, nambah poto-kapercayan lan ilang bobot. Lan kita ngerti apa tegese music, banget. music ngalangi monotony lan curbs njaba Bandjor supaya sampeyan fokus. irama sing ngiseni olahraga Panjenengan. Lan iki kok nggawe speaker nirkabel paling apik passion kita.

 

We desain speaker bluetooth kita nggabung gerakan lan music, amarga padha luwih bebarengan. Jinis paling disenengi saka penutur pamicara nirkabel kang duwe akèh kaluwihan. Apa bisa dadi luwih apik saka sing menek nyaman utawa mbukak? Iki apa sing bakal duwe nalika ora ana kabel lan kabel tangling ing awak. Kanthi playing musik favorit, karya metu nemu liyane menarik lan kuat. Ana uga gangguan pembatalan pamicara bluetooth lan njupuk pamicara sing bisa nyoba nalika climbing utawa mlaku.

 

Akeh bluetooth speaker sing malah dirancang khusus kanggo nggunakake fitness, wara-wara teng kringet-proofing, casings nggronjal, lan batre internal sing outlast malah latian paling edan.

 

 

98a58999

ABOUT YIMI INDUSTRIAL LIMITED


YIMI Industrial Limited didegaké ing 2009 ing Shenzhen, China lan utamané ngasilaké produk elektronik kalebu bluetooth speaker & bank daya. YIMI kataman nyediakake produk lan layanan kualitas kanggo pelanggan adhedhasar prinsip Quality Premium lan cukup Price, supaya minangka supaya pelanggan ngalami angka kanthi produk kita.




Napa Pilih kita

  • desain
    1

    desain

    Akeh produk sing kita gawé wis dirancang dening tim D R kita &. Various designs lan opsi sing dikembangaké adhedhasar pasar kabutuhan / panjalukan. Kita bakal terus kanggo push ing wates!
  • Quality
    2

    Quality

    Ing donya awash karo sub-standar pamicara nirkabel tuku digawe, kita setya kualitas. Kita wis makarya hard kanggo nggoleki cara sing paling apik kanggo nyedhiyani kita klien karo swara terjangkau paling & swara stereo sampurna lan solusi cukup nyetel tanpa ngorbanake kualitas layanan kita.
  • Service
    3

    Service

    pangolahan kita ngirim layanan unggul consistentand kanggo kita pelanggan. Kita tansah katon kanggo solusi lan mesthekake oleh godhong kuciwa.

aplikasi

werna dazzle bluetooth speaker

Nggawe ambience sampurna mbutuhake loro unsur penting - cahya tengen lan music penake.

We
Fitur paling pamicara LED Bluetooth karo lampu sing nggawe ° lightshow 360 lan ngirim kualitas swara paling apik ing wektu sing padha. Iki pamicara sing dilengkapi karo lampu LED siklus sing liwat macem-macem werna lan katon nemen nggumunke - lagi sampurna kanggo katelu ruangan, klumpukan lan camping ngendi kanca-kanca lan kulawarga bisa ngrungokake musik lan seneng tontonan LED uga.

Salajengipun
, speaker nerangake karo fungsi bank daya sing nggawe urip kathah luwih gampang kanggo sampeyan.

Waca liyane

LED Tampilan 10000mAh bank daya

desain Slim & gayane sing nderek sampeyan ngendi kowe

Waca liyane

Aman pas dibangun kanggo atlet.

Ngirimke swara amba sing tetep sijine liwat latian toughest Panjenengan.

Waca liyane

Partner kita

Arep digarap US

Kirimi