Naha Bluetooth spiker mangrupa hasil pilihan pangalusna pikeun olahraga

Dirancang pikeun musik anu ngalir Anjeun

Urang terang naon hartosna sukan di -Climbing hirup sapopoé anjeun sarta olahraga sejenna tiasa cara hébat pikeun ngaronjatkeun kabugaran anjeun, ngaronjatkeun timer kapercayaan anjeun sarta leungit beurat. Sarta kami nyaho naon hartina musik, teuing. musik nu nyegah monotony na curbs luar selingan tetep maneh fokus. wirahma anu suluh olahraga Anjeun. Na ieu téh naha nyieun spéker nirkabel Hadé pisan markisa urang.

 

Urang mendesain spiker Bluetooth kami ngagabungkeun gerak jeung musik, sabab hadé babarengan. jenis anu pang dipikaresepna pembicara nu speaker nirkabel nu geus loba kaunggulan. Naon tiasa hadé ti nanjak nyaman atawa ngajalankeun? Ieu naon bakal nu boga lamun teu aya kabel na kawat tangling dina awak Anjeun. Kalawan maén musik favorit anjeun, usaha anjeun kaluar meunang leuwih narik sarta sengit. Aya malah noise pembatalan speaker Bluetooth mangrupakeun sarta nyandak speaker yen tiasa nyobian bari climbing atawa ngajalankeun.

 

Loba Bluetooth spiker téh malah husus dirancang pikeun pamakéan Cimerak, boasting kesang-proofing, casings terjal, sarta accu internal nu outlast komo workouts paling waras.

 

 

98a58999

Ngeunaan YIMI Industrial dugi


YIMI Industrial Limited diadegkeun taun 2009 di Shenzhen, Cina jeung utamana ngahasilkeun produk éléktronik kaasup Bluetooth spiker & bank kakuatan. YIMI tataman mun nyadiakeun produk jeung jasa kualitas luhur pikeun konsumén dumasar kana prinsip Quality Premium sarta lumrah Harga na, ku kituna tetep nasabah ngalaman nilai dibawa ku produk urang.




Naha Pilih Us

  • rarancang
    1

    rarancang

    Loba produk anu urang ngahasilkeun dirancang ku tim D Sunda kami &. Rupa-rupa desain jeung pilihan anu dimekarkeun dumasar kana pasar kaperluan / requests. Urang bakal neruskeun nyorong wates!
  • kualitas
    2

    kualitas

    Dina dunya awash kalawan sub-baku speaker nirkabel murah dijieun, kami committed kana kualitas. Urang geus digawé teuas pikeun manggihan cara anu pangalusna pikeun nyadiakeun klien kami kalayan sora affordable pangluhurna & sora stereo sampurna jeung solusi nu lumrah ngaluyukeun tanpa sacrificing kualitas jasa urang.
  • palayanan
    3

    palayanan

    Prosés urang mantuan nganteurkeun jasa unggulan consistentand ka konsumén urang. Simkuring salawasna néangan solusi sarta mastikeun taya sahijieun daun kuciwa.

aplikasi

Warna Dazzle Bluetooth spiker

Nyieun hiji ambience sampurna merlukeun dua elemen penting - cahaya ka katuhu jeung musik pikaresepeun.

Urang
fitur pangalusna speaker LED Bluetooth kalawan lampu nu nyieun hiji ° lightshow 360 sarta nganteurkeun kualitas sora luhung dina waktos anu sareng. Speaker ieu dilengkepan LED hurung siklus nu ngaliwatan sababaraha kelir jeung kasampak bener stunning - aranjeunna sampurna pikeun pihak outdoor, gatherings sarta kémping dimana babaturan anjeun sarta kulawarga bisa ngadéngékeun musik sarta ngarasakeun tontonan LED ogé.

Saterusna
, spiker nu hadir kalawan fungsi bank kakuatan anu nyieun hirup pisan gampang pikeun anjeun.

Maca deui

LED Témbongkeun 10000mah bank kakuatan

Desain langsing & stylish nu kieu nu dimana wae Anjeun buka

Maca deui

Aman fit diwangun pikeun atlit.

Delivering sora badag anu tetep nempatkeun ngaliwatan workouts toughest Anjeun.

Maca deui

Rakan kami

Hoyong Anjeun gawekeun AS

Ngirim